Termeni si conditii

Termeni si conditii

eaccesoriigsm.ro este un magazin online exclusiv vanzarii de accesorii si piese pentru terminalele mobile gsm.
I. Despre Noi
Site-ul www.eaccesoriigsm.ro se afla in proprietatea si administrarea SC MOST WANTED PARTS SRL, cu sediul social in Roman, strada Bd Roman Musat bl 45 ap 18, numar de ordine in Registrul Comertului j27/630/2014, Cod Unic de Inregistrare RO 33756060 , capital social 200 RON.
Contact:
Adresa de corespondenta
Departamentul vanzari: +40 720 024 622;
comenzi@eaccesoriigsm.ro
                                 
comenzi@eaccesoriigsm.ro

Suport tehnic: +40 720 024 622

II. Despre eaccesoriigsm.ro
www.eaccesoriigsm.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor online sau telefonic.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.eaccesoriigsm.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis prin email sau furnizat dumneavoastra prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin MOST WANTED PARTS SEL

IV. Inregistrarea ca utilizator
www.eaccesoriigsm.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de magazinul online, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.eaccesoriigsm.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare awww.eaccesoriigsm.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile termenilor si conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.eaccesoriigsm.ro.
Daca folositi informatii din acest site, sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator, creat pe site.


V. Datele Personale - Informare privind protectia datelor personale
Prin inregistrarea ca utilizator al www.eaccesoriigsm.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.eaccesoriigsm.ro.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC MOST WANTED PARTS  SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare doar pentru a va aduce la cunostinta ofertele, promotiile , campaniile de prezentare ale produselor si serviciilor comercializate de catre MOST WANTED PARTSSRL. Refuzul dvs. presupune neacceptarea de catre Dvs. a primirii  ofertelor/promotiilor propuse catre societatea noastra.

Informaţiile înregistrate sunt destinate DOAR utilizării de către MOST WANTED PARTS , respectiv site-ul www.eaccesoriigsm.ro  şi NU sunt comunicate altor  destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC MOST WANTED PARTS SRL , catre departamentul vanzari(se precizează serviciul, organismul sau persoana responsabilă). De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră NU  vor fi transferate în strainatate.

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

VI. Procedura de cumparare

www.eaccesoriigsm.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.eaccesoriigsm.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.eaccesoriigsm.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
 Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.eaccesoriigsm.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor;
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.eaccesoriigsm.ro;
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza doar ramburs , in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita de factura fiscala.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.eaccesoriigsm.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

Preturile din comenzi si proforme sunt valabile 48 ore de la data emiterii acestora.


VII. Livrarea comenzilor
Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.
Produsele se afla in ambalajul blister sigilat.
Comenzile cu valoarea totala mai mare de 150 RON (TVA inclus) beneficiaza de livrare gratuita pana la centrele fancourier / gls-curier din raza localitatii cumparatorului. 
Livrarea comenzilor pentru produsele aflate in stoc se efectueaza in maxim 48 de ore. Pentru produsele afisate cu mentiunea "la comanda", termenul de livrare va fi comunicat de un reprezentant  eaccesoriigsm.ro. Pot exista situatii exceptionale in care un produs a iesit din fabricatia furnizorului si nu mai poate fi adus, desi el apare pe site "la comanda". Acest lucru va fi mentionat de catre operatorul MOST WANTED PARTS SRL\
VIII. Cum cumpar

VIII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.eaccesoriigsm.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VIII.2. Metode de plata
Plata produselor se va efectua doar ramburs la sosirea coletului.

VIII.3.  Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.eaccesoriigsm.ro prin transfer bancar/ordin de plata?
Din pacate nu avem implementata plata cu cardul sau prin banca
IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0720.024.622 sau email comenzi@eaccesoriigsm.ro
Informatii garantie
Termenul de garantie pentru produsele achizitionate este de maxim 24 luni 
 Nu fac obiectul garantiei consumabilele sau alte componente cu uzura recunoscuta de fabricant.
Garantia isi va pierde valabilitatea in urmatoarele cazuri:
a) defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prescrise in manualul de utilizare;
b) utilizarea produsului in alte scopuri decat cele pentru care a fost conceput (produsele sunt destinate consumului casnic);
c) deteriorare mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deteriorarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
d) inundare, incendiere, expunere la soare, trasnete, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate de natura hardware sau software, conectari la calculatoare care nu corespund din punct de vedere al electrosecuritatii, socuri de tensiune ale retelei electrice sau interventii ale persoanelor neautorizate;
e) deteriorari de genul zgarieturi, fisuri, rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii;
f) in cazul aparatelor auto, daca acestea nu au fost instalate de o unitate autorizata si nu are completata rubrica cu stampila instalatorului;
g) orice reparatie sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord intre vanzator si consumator si fara nici un inconvenient semnificativ pentru consumator. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta unitatii de service sau vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.X. Returnarea produselor
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.
In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
- produsul ce urmeaza a se returna, trebuie transmis cu asigurare.
In cazul returului de produse, costul de transport nu se storneaza.

Conform ART. 16 - OUG 34/2014: Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:
furnizarea de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii lor, inseparabil amestecate cu alte asemenea elemente;
furnizarea de inregistrari video sau audio sigilate sau programe informatice (software) sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere.
 
Returnarea produselor vandute de eaccesoriigsm.ro
 
Returul produselor in cativa pasi:
1.    Contactati-ne pe email ofertadualsim@gmail.com sau telefon 0720 024 622
3.    Mentionati exact nr de factura si vom incepe procedura de retur/schimb, ce anume doriti dvs.

3.    Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la dvs. sa ridice produsul pe care vreti sa il returnati.
Daca ati optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, va vom returna banii in contul specificat de dvs. in formularul de retur

. Banii vor fi vizibili in contul dvs. / cardul dvs. in maxim 14 zile calendaristice.
Daca alegeti sa returnati produsul, si sa trimitem curierul la dvs. pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de dvs.. 

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor va fi de maxim 10% din pretul de achizitie.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:
Daca esti persoana fizica, poti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) produsului.
Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 zile de la data livrarii.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.
 


Formular de retur

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să returnati un produs
- Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale furnizorului]:
- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)
- Comandate la data (...) /primite la data (............)
- Numele consumatorului (consumatorilor)
- Adresa consumatorului (consumatorilor)
- Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
- Data

.

XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.eaccesoriigsm.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: ofertadualsim@gmail.com , sau sa ne contactati la numerele  telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.eaccesoriigsm.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta Termenii si conditiile www.eaccesoriigsm.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Roman.

XIII. Prezentarea ofertei
MOST WANTED PARTS SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.eaccesoriigsm.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ulwww.eaccesoriigsm.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.eaccesoriigsm.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.


Produsele comercializate prin intermediul www.eaccesoriigsm.ro sunt noi sau folosite,in functie de ce e specificat in descriere la fiecare produs in parte

In momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala .

De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
• Piesa nu a fost cumparata de la SC MOST WANTED PARTS SRL;
• Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat pentru marca telefonului;
• Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
• Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat ;
• Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;
• Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a telefonului .
• Telefonul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
• Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
• Piesele prezinta o uzura normala.
Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:
• copie dupa factura de achizitie de la S.C MOST WANTED PARTS  S.R.L bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;
• dovada montarii intr-un service autorizat pentru marca telefonului respectiv (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente;
• nota de constatare emisa de catre un service autorizat pentru marca telefonului prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
• piesa trebuie sa fie in acelasi ambalaj

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 10 zile lucratoare calculate de la data trimiterii raspunsului de catre vanzator.
In cazul in care reclamatia a fost justificata vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in termen de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator.
In cazuri speciale, in care partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.